Glas javnosti 26.11.2009. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 10:36.

Zvijer u ulici

Pretprošli tjedan, točnije 10. studenog, vraćajući se s posla u noći, oko 22.30, zatekla sam nemili prizor, brutalan! Moj pas Belko čekao nas je pred vratima kuće u lokvi krvi šutke trpeći bolove! Ne razmišljajući iste sam sekunde požurila veterinaru koji je nakon pregleda zakazao operaciju za sljedeći dan. Nakon neprospavane noći, još gori dan za sve ukućane – naša mala je uginula na operacijskom stolu!
Sada se vi sigurno pitate što je tu tako strašno? Nije ni prvi, a ni zadnji pas koji je tako skončao. Ali tu priči nije kraj. Naš Belko je uginuo jer ga je zvijer probola vilama, pritom mu probušila pluća i slomila rebra. Sada se ja pitam što je toj zvijeri zasmetalo? Pa nije valjda zbog toga što je znao povremeno istrčati na ulicu, ili nedaj bože na njegovu stranu ulice! Možda ta osoba, čovjek (ako se ga može tako nazvati) smatra da su u Ivanovcu Tratice njegovo vlasništvo, jer se taj brutalan čin odigrao tamo!
Na našu veliku žalost, naše male više nema, ali na svu našu ljudsku sreću ostaje nam zvijer u ulici, jer dragi moji, samo je pitanje koja je obiteljska maza sljedeća!
K.H., Ivanovec

Izvor: 2848