Sport 03.12.2009. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 10:35.

Kadeti u finalu kupa

Nogometni kup mladih

ZAVRŠNICA KUPA SJEVERNE REGIJE - JUNIORI
KRIŽEVCI - MEĐIMURJE 2:3
Križevci - gradski stadion. Sudac: Čosić (Vž). Strijelci: 1:0 Lacković (2), 1:1 Bukal (37, 11m), 1:2 Bukal (68), 2:2 Hadrović (86), 2:3 Balent (90).
Međimurje: Božak, Valentić, Kovačić, Balent, Vurušić, Šegović (86. Matučec), Bobičanec, Jalušić, Bukal, Jakšić (90. Antunović), M. Antunović. Trener Želimir Orehovec
Najvažnije s ove utakmice je da su Čakovčani finalisti Kupa sjeverne regije, o učešću u završnici odlučit će utakmica s varaždinskim Varteksom. Nakon što su domaći rano došli u vodstvo, Bukal je iz kaznenog udarca izjednačio, iza toga postigao i vodeći pogodak. domaći su u samom finišu izjednačili, a Karlo Balent u 90. minuti nije dao da se o pobjedniku u produžetku, postigao je pogodak koji je odlučio pobjednika.
FINALE KUPA REGIJE
SJEVER - KADETI
Suhopolje - Međimurje 0:1
Suhopolje - igralište Suhopolja. Sudac: Pavlic (Vž). Strijelac: 0:1 Bobičanec (64).
Međimurje: Tizaj, Valentić, Petek, Antonović, Sklepić, Hergotić (75. Vodopija), Barat, Makar, Vinko, Bobičanec (79. Šardi), Novak (54. Flac). Trener Dragutin Naranđa
Odličnom igrom i taktikom, kadeti “Međimurja” osigurali su, kao pobjednici Regije Sjever, nastup u finalu Kupa Hrvatske. Koje će se početkom iduće godine igrati u Umagu, a na kojem će uz mlade Čakovčane igrati i pobjednici ostalih četiri regija. Pametno su Čakovčani parirali domaćinima, nisu srljali, čekali su i dočekali priliku kada je u 64. minuti Bobičanec bio precizan, a domaći vratar nemoćan. Za veliko veselje već na terenu, koje se nastavilo i van njega s roditeljima i stručnim stožerom na čelu s trenerom Naranđom.
Josip Freiler

► Iz Škole nogometa “Međimurje-Čakovec” smo dobili obavijest da će se upravne prostorije ubuduće nalaziti na funkcionalnim prostorima uz Gradsku streljanu. Riječ je o dvije kancelarije gdje će biti lakše i djelotvornije raditi. Svečano otvaranje predviđa se obaviti u petak u 18 sati. (jf)

Izvor: 2849