Veliki odmor 17.12.2009. 00:00. Zadnja izmjena: 29.02.2016. 13:41.

Uvijek će se sjećati svoje škole

SREDNJA ŠKOLA PRELOG, 4.THK

Složno i uspješno stigli su do posljednje godine svog srednjoškolskog obrazovanja i druženja. U 4.thk razredu turističko-hotelijerskih komercijalista kažu da su vrlo druželjubivi i uvijek veseli, što se i uklapa u sliku njihove buduće djelatnosti. U nekim su stvarima vrlo slični, a u nekima krajnje različiti, što je u pravilu garancija dobre zabave.
Razrednik Branko Klinec, prof., predaje im njemački jezik. Sve četiri godine pripremao ih je za život s puno ljubavi i strpljenja. Ovog su ljeta bili na maturalnom putovanju u Starom Gradu na Hvaru i proveli pet nezaboravnih dana.
U svibnju iduće godine završit će obrazovanje u Srednjoj školi Prelog, a potom svatko kreće svojim putem. U nadi da njihovom druženju, ipak, neće doći kraj, iz 4. thk najavljuju da će im sve što su proživjeli zajedno ostati u lijepom sjećanju. Kažu da će se prijatelja iz školskih klupa sjećati s osmijehom na licu.
Oni su: Martina Antolek, Mateja Ban, Sanja Filep, Lana Horvat, Tin Ladić, Sara Lajtman, Danijel Leček, Spomenka Mekovec, Aleksandra Oreški, Patricija Perčić, Božica Posavec, Lucija Taklec i Danijel Vucković. (l)

Izvor: 2851