Sport 14.01.2010. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 10:36.

Rekordan odaziv ekipa i publike

MALONOGOMETNI TURNIR NK SLOGE

U Štrigovi je održan tradicionalni Božićno-novogodišnji malonogometni turnir koji je trajao od 26. prosinca 2009. do 6. siječnja 2010. U organizaciji nogometnog kluba Sloga iz Štrigove, a sve u svrhu prikupljanja dodatnog novca kako bi se dovršila izgradnja svlačionica i nabavila oprema za predstojeću sezonu, turnir je odmjerio nogometne snage čak sedamnaest ekipa.
To je dosad najveći broj malonogometnih momčadi koje su se odazvale turniru u Štrigovi, a prema riječima domaćina i nogometno najjači dosad. Najvještija ekipa bila je ona koja je predstavljala Cafe bar Šajnović. Oni su u finalu pobijedili momčad Nik Titanika iz Svetog Urbana. U utakmici za treće mjesto ekipa Orijenta Robadje-Leskovec bila je bolja od štrigovske Pošte.
Za pobjedničku ekipu Cafe bar Šajnović igrali su: Nenad Novak, Dejan Novak, Ivan Vabec, Damir Angel, Marin Borko, Ivan Škvorc, Dario Novak, Matija Horvat i Ivan Goričanec. Sve pohvale otišle su i na adresu sudačkog trojca Fic - Hergotić - Novak. Prvoplasirane ekipe primile su pehare i diplome te su počašćene večerom Kavani i pizzeriji Orijent. Posjetitelji koji su došli podržati svoje momčadi i opustiti se u sportskoj atmosferi, svakodnevno su se mogli okrijepiti na šanku koji su opremili marljivi domaćini iz NK Sloge. Brinući da ničega ne nedostaje, svake su večeri posjetiteljima priredili i svirku Pušipel benda, a u jednoj je večeri zasvirao i Vega bend. Za opuštanje pobrinule su se ekipe Lovci i Vinogradari koji su odigrali napete utakmice s nevažnim konačnim rezultatom. Svakako treba spomenuti i utakmice starijih i mlađih pionira koji su pokazali da NK Sloga ima budućnost. (al)

Izvor: 2855