Gradovi i općine 14.01.2010. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 10:36.

Prijatelji svetog Roka za Caritasovu djecu

Udruga Prijatelji svetog Roka iz Draškovca upriličila je u posljednjim danima 2009. godine humanitarni koncert održan u u župnoj Crkvi sv. Roka. Sav prihod od dobrovoljnog dara posjetitelja bio je namijenjen Caritasovom Dnevnom boravku za djecu s posebnim potrebama Dr. Antun Bogdan u Čakovcu. Na koncertu je prikupljeno 3.600 kuna.
Uoči i nakon koncerta izvođači i publika okrijepili su se na štandu udruge, a za programa su nastupili: Vokalna skupina KUD-a Općine Donji Kraljevec pod vodstvom Ljubice Crnčec, prof., i uz pratnju Ivana Crnčeca i Martine Jakšić, zatim učenici Umjetničke škole Miroslav Magdalenić Čakovec - Područni odjel Donji Kraljevec i Prelog uz pratnju Vesne Siladi, prof. Umjetničku su školu predstavljali Leonarda Hegeduš (klarinet), Petar Hegeduš (truba), Nikola Orehovec (truba), Josip Vadas (trombon), Josip Bengez (saksofon), Luka Habuš (saksofon), David Vadas (saksofon), Magdalena Mikec (klavir), Luka Repalust (klavir) i Nikolina Matić (klavir).
Nastupili su i recitatori iz udruge Prijatelji svetog Roka Darinka Pavlic, Dragica Pigac i Jelena Vadas, vokalni solist Filip Hozjak u pratnji Danijela Ota, prof., te vokalni solisti Jasminka Vlah-Šegović, Mirela i Rafael Vlah, Leon i Dorian Šegović uz pratnju Dražena Šegovića.

Izvor: 2855