Glas javnosti 21.01.2010. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 10:36.

... još o »Piramidi« iz Lopatinca

Molim cijenjeni list MEĐIMURJE da moje neugodnosti koje sam doživio u “Piramidi” iz Lopatinca prenese preko svojih rubrika široj javnosti.
Za svoju uslugu bušenja dogovorio sam s vlasnikom Josipom Belecom cijenu sata rada bušilice. Poslovođa je bio upoznat sa detaljima postupka, kojeg je prenio na radnika koji radi na bušilici. Vrijeme rada zahvata na bušenju koju mi je potvrdio radnik na bušilici prenio sam na vlasnika (Josip Belec), radi obračuna. On je bez ikakvog pravnog objašnjenja udvostručio sate rada bušilice, i bahato odredio duplu cijenu. Radnik na bušilici je bez moga znanja promijenio mjere/dimenzije zahvata, te time napravio veću štetu na materijalu za daljnje obrađivanje. Na tu primjedbu nitko od odgovornih u radioni nije htio preuzeti krivnju, osim klimanja ramenom. Vlasnik je samo tvrdio, kad budu novci na računu, mogu dobiti svoj materijal.
Plativši u Međimurskoj banci dupli račun, uzeo sam sobom ovjerene virmane i htio podići robu, ali u kancelarijama nisu htjeli provjeriti naplatu i nisu mi dali robu. Obratio sam se za pomoć Obrtničkoj komori Međimurske županije kod tajnika za daljnje postupke. Tamo sam odmah opomenut zašto sam u toj firmi tražio uslugu! Dobio sam savjet da probam još jedanput otići u tu firmu i ako onda ne dobijem svoju robu, da o tome obavijestim mjerodavne institucije.
Imao sam neki loš predosjećaj da neće sve dobro završiti pa sam sve dogovore od prvog kontakta snimio diktafonom, za slučaj daljnjeg postupka. Ovim pismom želim skrenuti pažnju budućim korisnicima na neugodnosti koje ih mogu čekati.
Ogorčen čitatelj (podaci poznati
Uredništvu)

Izvor: 2856