Sport 17.06.2010. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 10:40.

GIMNASTIKA: Sponzorstvo sa "Scriptorom"

U petak, 11. lipnja, u VIP salonu SGC-a Aton u Nedelišću održana je press konferencija koju su upriličili SGC “Aton” i Gimnastički klub “Marijan Zadravec Macan”. Tom prilikom potpisan je sponzorski ugovor s poduzećem “Scriptor” d.o.o., koji pruža usluge hrvatskog načina kiropraktike i bioterapeutska pomaganja s dijagnostikom. Ugovor su potpisali predsjednik kluba mr.sc. Stevo Tkalčec i direktor “Scriptora” Josip Hodak. “Scriptor” je svojim tretmanom u vrlo kratkom roku osposobio gimnastičare za nastup na važnim europskim i svjetskim natjecanjima, što će biti posebno važno u predstojećem olimpijskom ciklusu, a pogotovo srebrnom olimpijcu Filipu Udeu.
• ATON POSTAJE NACIONALNI GIMNASTIČKI CENTAR - također je najavljena svečanost potpisivanja Sporazuma o dodjeli naziva NACIONALNI GIMNASTIČKI CENTAR SGC-a “Aton” Nedelišće koja će se održati u četvrtak, 17. lipnja.
- Dodjeljivanje naziva nacionalni centar povijesni je događaj kako za Međimurje, tako i za Hrvatsku, budući da se radi o prvom nacionalnom centru koji dobiva jedan sport u Republici Hrvatskoj. Tako Hrvatska i službeno ulazi u rang država koje imaju svoje nacionalne sportske centre (Rusija - ‘’Krugloe Ozero’’, Rumunjska - ‘’Deva’’, Velika Britanija - “Lilleshaw”), a koji se sa svojim uvjetima može slobodno svrstati u 10-ak najboljih na svijetu, naglasio je Stevo Tkalčec.

Izvor: 2877