Arhiva 01.12.2010. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:13.

Dobar glas daleko se čuje

USPJEH BELIČKOG GLAZBENIKA IVANA MIKULIĆA

Glazbenik i producent Ivan Mikulić iz Belice potpisuje aranžman i produkciju skladbe Confidence (engl. povjerenje, smjelost) koju će 11. prosinca u švicarskom gradu Kreuzlingenu na Bodenskom jezeru izvesti Bernarda Brunović, mlada kantautorica hrvatskih korijena koja živi u Švicarskoj.
- Pjesma Confidence jedna je od 12 skladbi koje će se 11. prosinca natjecati za švicarsku predstavnicu na Pjesmi Eurovizije koja će se 2011. održati u Njemačkoj. U najuži izbor naša je skladba izabrana u velikoj konkurenciji od 351 pjesme. Autorica teksta i glazbe je Bernarda, a ja sam aranžer i producent - pojasnio nam je Ivan Mikulić.
Hrvaticu Bernardu Brunović zapadnoeuropska TV publika poznaje i iz njemačkog show programa koji izlučuje potencijalne zvijezde, u kojem je od 57.000 kandidata ušla među 120 najupečatljivijih. Bernarda je slijepa djevojka koja dio svoje osobnosti uspješno izražava i glazbom, a međimurskog producenta preporučio joj je Antonio Tkalec iz Varaždina, nakon čega je došlo do ove suradnje. Pobijedi li Bernarda na švicarskom Eurosongu, i ime beličkog producenta u svibnju će iz düsseldorfske arene odjeknuti Europom. (d)

Izvor: 2901