Sport 07.12.2010. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:13.

KARATE: Seniorke Nedelišća prvakinje Hrvatske

U nedjelju je u Nedelišću održano ekipno prvenstvo Hrvatske za uzrast seniora, juniora i kadeta u muškoj i ženskoj konkurenciji na kojem je nastupalo ukupno 79 ekipa. Seniorska ženska ekipa karate kluba Nedelišće u sastavu Maša Martinović, Ivana Goricaj, Damira Sutnjak i Ines Strahija osvojila je zlato, na putu do zlata pobijedila je predstavnice karate kluba RI Croatie rezultatom 2:1, karate kluba Sokol Split 2:0 i u finalu predstavnice karate kluba Samobor rezultatom 2:0.
Juniorska ženska ekipa u sastavu Ines Strahija, Damira Sutnjak, Ela Poljak i Jasmina Isaković osvojila je zlato, na putu do zlata pobijedile su predstavnice karate klubova CBS Pula rezultatom 2:0, Ivanić Grad 1:1 i u finalu RI Croatie 1:1, pobjede su ostvarile osvojivši veći broj bodova.
Juniorska muška ekipa u sastavu Robert Zadravec, Matija Bužanić, Dominik Kolarić i Darian Lisjak osvojila je broncu pobijedivši predstavnike karate klubova Hercegovina rezultatom 2:0, Velika Gorica rezultatom 2:0, u polufinalu su poraženi od karate kluba Croatie 1:1 borbom kapetana i za broncu su pobijedili predstavnika karate kluba Student rezultatom 2:0.

Zoran Topolnjak

Izvor: 2902