Sport 27.01.2011. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:13.

Domino bar-Grandy pobjednik turnira u M. Subotici

Pobjednik 5. Novogodišnjeg malonogometnog turnira, što ga je organizirala Udruga mladih općine Mala Subotica, sasvim zasluženo je postala momčad Domino bar-Grandy. Oni su u finalu s 2:1 bili bolji od prošlogodišnjih prvaka - momčadi Svježa jaja Vuk. U uzbudljivoj utakmici golove su postigli Zoran Lukavečki i Alen Herceg za Domino bar-Grandy te Ivan Habuš za Svježa jaja Vuk. Treće mjesto na turniru osvojila je momčad TSG koja je rezultatom 6:3 pobijedila Klesarstvo Bratković - Zeitgeist.
Sa 9 pogodaka najbolji strijelac turnira bio je Santino Debelec iz ekipe Auto škola Start, dok je najbolji golman Danijel Marčec - Zigi iz ekipe Domino bar-Grandy. Iz pobjedničke momčadi dolazi i najbolji igrač turnira Zoran Lukavečki. Uz pehare organizatora, najbolji pojedinci dobili su i posebne nagrade, mjesečne ulaznice za fitnes, koje im je uručio Mihael Premuš u ime Vitafit centra zdravlja i ljepote.
Posljednjeg dana turnira odigrane su i tri revijalne utakmice. Prvo su međusobno igrale članice Ženskog nogometnog kluba Goričan, a nakon djevojaka utakmicu su odigrali organizatori i općinari. Rezultatom 5:3, gotovo duplo mlađi, igrači organizatora bili su bolji od Općinskog vijeća Mala Subotica. Posljednju revijalnu utakmicu odigrali su početnici u-10 Dinama iz Palovca i Spartaka iz Male Subotice a rezultat je bio 1:1. Vrlo atraktivan nastup imale su i navijačice plesnog kluba LIVI, a organizirana je i nagradna igra za gledatelje koji su izvodili sedmerce, a najboljem je pripala ulaznica za čakovečki koncert Prljavog kazališta 12. veljače.
Prije finalne utakmice svi nazočni na velikom su platnu pratili utakmicu sa Svjetskog rukometnog prvenstva između Švedske i Hrvatske. Da je iz godine u godinu turnir sve bolji i bolji i da na njemu sudjeluju kvalitetne i vrlo izjednačene momčadi zorno pokazuje podatak da su sve utakmice četvrt finala završile samo s golom razlike. Valja istaknuti da je i na ovogodišnjem turniru prikazan atraktivan nogomet koji privlači publiku u dvorane, a za pohvalu je i fer i korektno ponašanje svih sudionika turnira kao i dobro suđenje. Turnir se igrao pod pokroviteljstvom općine Mala Subotica, a nagrade najboljim momčadima i pojedincima podijelio je Vladimir Domjanić, načelnik općine. Rezultati:
- 1/8 finala: Mip Weyland - Klesar Bratković-Zeitgeist 2:2 (4:5), Auto škola Start - Pizzeria Šut 5:2, Kavana Kocka - Štefulj MS 6:0, Domino bar-Grandy - MNK Fenix 3:0, TSG - HEMP Hemuševec 4:1, Caffe bar MAX - Bačvarija Srnec 0:2, Pizzeria Fat Boy - Svježa jaja Vuk 2:10, Petica - Young boys 6:3.
- 1/4 finale: Klesar Bratković-Zeitgeist - Auto škola Start 2:1, Kavana Kocka - Domino bar-Grandy 2:3, TSG - Bačvarija Srnec 3:2, Svježa jaja Vuk - Petica 2:1.
- 1/2 finale: Klesar Bratković-Zeitgeist - Domino bar-Grandy 2:4, TSG - Svježa jaja Vuk 3:3 (8:9).
- za 3. mjesto: Klesar Bratković-Zeitgeist - TSG 3:6.
- finale: Domino bar-Grandy - Svježa jaja Vuk 2:1.
Za pobjedničku momčad nastupili su: Bojan Cirkvenčić, Ivan Dominić, Nikola Goričanec, Dalibor Gorupić, Alen Herceg, Marko Ister, Zoran Lukavečki, Danijel Marčec, Mladen Matić, Dejan Plaftak i Danijel Štefulj.
Valentin Šipuš

Odlični organizatori
Na kraju valja još jednom istaknuti odličnu organizaciju za koju su zaslužni članovi Udruge mladih općine Mala Subotica tj. Organizacijski odbor koji čine Marinko Juras (predsjednik odbora), Valentina Šipuš, Hrvoje Halić, Igor Halić, Darko Jambrović, Danijel Lovrenčić i Filip Mihinjač, ali i velik broj volontera koji su pomogli u organizaciji turnira. (v.š.)

Izvor: 2909