Glas javnosti 17.03.2011. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:17.

Zahvale

Hvala na donaciji
U ime obiteljskog doma za djecu vl. Dragutina Bogara iz Banfija, zahvaljujemo na novčanoj donaciji udruzi “Umijeće življenja Hrvatska”, podružnica Čakovec.
Anica Bogar

Poštovani i dragi naš Joža Horvat! S ponosom Vam upućujem ovu rođendansku čestitku povodom 96. rođendana. Vi ste naš genij, naš uzor kako kročiti kroz život koji je nepredvidiv i surov, u kojem izdrže samo oni koji imaju snagu iskrene ljubavi u srcu, psihički jači i od mogućih neprijatelja. Neka Vas vaša savjest i moja želja vode utabanim putem mira i spokoja do vječnosti.
Velika vaša ljubav, vaša životna suputnica Renata neka vam kao krijesnica osvjetljava put do samog (k)raja.
Vaša obožavateljica
iz Kotoribe

U životu na istim mjestima doživljavamo i dobre i loše stvari... O lošim događanjima svi rado pišemo i pričamo kako bi poučeni iskustvom upozorili druge na loše ljude oko sebe, no vrlo rijetko govorimo i pišemo o lijepim stvarima i dobrim ljudima. Pitam se... Zašto?
Ove godine 23. na 24. siječnja imala sam infarkt i kako to biva krenula na hitnu misleći da sam samo otrovala želudac. Hitna pomoć sa mnom je krenula put Zagreba, unatoč ozbiljnosti situacije niti u jednom trenutku nisam osjetila strah ili paniku, a sve zahvaljujući medicinskom tehničaru Tomislavu Rodeku. Vrlo smireno i profesionalno objasnio mi je da idemo u Zagreb na neku vrstu pregleda, a tek u Zagrebu shvatila sam da će mi ugraditi stendove.
Te noći vozač hitne pomoći Zoran Škvorc vrlo sigurno, profesionalno i smireno stigao je do Zagreba za 40-ak minuta. Da su obojica itekako bili svjesni ozbiljnosti situacije govorili su njihovi pogledi, kao i riječi liječnika u Zagrebu da sam stigla u posljednjoj nano-sekundi. Ovim kratkim osvrtom na noć koja je meni promijenila život želim se zahvaliti Tomislavu Rodeku i Zoranu Škvorcu na svemu što su učinili te samim time pomogli spasiti moj život. Mogu reći da su za mene oni postali dva anđela na zemlji, koji su pomogli spasiti mnogo života, između ostalih i moj, i uvjerena sam da će pomoći spasiti još mnoge...
Hvala Vam!
Martina Vrtarić

Kada sam ove godine bila hospitalizirana na odjelu psihijatrijske bolnice Čakovec, zaprimila me dr. Marija Vinković-Grabar. Bila sam u jako teškoj situaciji i nitko nije znao da li ću se uspjeti izvući iz toga. Na moju sreću upoznala sam osobu koja nije digla ruke od mene i koja mi je svojim toplim riječima i stručnim znanjem pomogla da se opet dignem i krenem u život. I zato joj veliko HVALA na pažnji, strpljenju, pomoći, a najviše na iskrenoj riječi i razumijevanju. Psihijatrijski odjel županijske bolnice Čakovec ima se čime ponositi, a to je dr. Marija Vinković-Grabar, doktorica velikog srca i osoba koja zaista svoj posao radi s ljubavlju i poštovanjem.
Čitateljica

Izvor: 2916