Glas javnosti 06.04.2011. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:17.

Nemojte nam oduzeti vodu izvrsne kvalitete" (2.)

Kao predsjednik MO-a Hlapičina moram reagirati na dio teksta kojeg je objavio g. Nađ i u kojem je iznio netočne i pomalo diskriminirajuće tvrdnje, citiram: “I nemojte raditi pritisak na onu djecu koja su u mjesnom odboru, to su mladi ljudi, ali se boje pa vaša pisma raznose pod okriljem noći”.
Nije točno da gradonačelnik ili bilo tko drugi vrši bilo kakav pritisak na MO u svezi priključenja na novoizgrađeni vodovod, jer za to nema potrebe pošto je odluku o priključenju na novoizgrađenu vodovodnu mrežu donio prošli saziv VMO-a još 1.9.2009. godine u skladu sa zborom mještana, pa po logici stvari, pritisak, ako ga je bilo, mogao se vršiti prije donošenja te odluke.
Nadalje, većina novoizabranih članova MO-a radi, pa nije bila u mogućnosti dostaviti obavijest o obvezi priključenja na vodovod koja proizlazi iz odluke o priključenju od 1.9.2009. u prijepodnevnim satima, što je na kraju i nebitno, imajući u vidu da je od te odluke o priključenju prošlo više od godinu i pol.
I na kraju sama činjenica da smo se kandidirali na prethodnim lokalnim izborima (i dobili povjerenje mještana) a znajući da će i u našem mandatu pitanje vodovoda biti goruća tema, najbolje govori o nekakvom “strahu” od neznam koga ili čega.
Mladen Stojko,
predsjednik VMO-a
Hlapičina

Izvor: 2919