Pozornica 16.06.2011. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:17.

HUMANITARNA PRIREDBA - NAJGLAS OŠ ŠENKOVEC

I ovogodišnji jubilarni, peti po redu školski festival Osnovne škole Šenkovec Najglas imao je humanitarni karakter. Prikupljena sredstva, 2.795 kuna, iskoristit će se za kupnju elktričnog bicikla za bolesnog učenika Ivana Vidovića koji ima probleme s motorikom i otežano se kreće.
On ne može hodati, pa ga majka svaki dan u školu vozi biciklom te će im električni bicikl biti od velike koristi. Kako najjeftinije takvo vozilo stoji 3.380 kuna, nešto će se novca još morati osigurati iz školskog proračuna ili putem sponzora.
Festival je u školskoj sportskoj dvorani održan krajem svibnja. Učenike je za nastup vježbao mentor Vladimir Novak. Njihovo pjevanje i cjelokupan nastup ocjenjivao je žiri u sastavu: Damir Rodinger, prof. glazbene kulture, Josip Levatić, prof. glazbene kulture, te Ivan Mikulić, glazbeni producent i aranžer, vlasnik tonskog studija Remy. Na priredbi su nastupili: Dunja Šafarić, 7.r., Gabrijela Radiković, 7.r., Sara Kovačević, 5.r., Julija Jančec, 8.r., Barbara Makovec, 7.r., Lana Matotek, 5.r., Leona Matotek, 5.r., Melani Novak, 6.r., Josipa Šupljika i Ivana Dobrović, 8.r., David Čurin, 7.r., Hrvoje Goričanec, 7.r., Eva Čurin, 5.r., Paula Radek, 4.r., Ema Belužić, 5.r., i Sara Stojko, 7.r.
Prema ocjeni žirija, pobjeda je pripala duetu Ivana Dobrović i Josipa Šupljika. Drugi je bio David Čurin, a treća njegova sestra Eva. Nagrade za pobjednike osigurala je Škola. Prvonagrađene natjecateljice dobile su hard diskove, druga nagrada bila je printer, a treća tipkovnica s mišem. (RT)
Snimio D. Lesar

Izvor: 2929