Sport 01.02.2012. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:18.

NK MEĐIMURJE: Odlasci i dolasci igrača

Nogometaši Međimurja intenzivno, svakodnevno dva puta treniraju, počeli su s odigravanjem pripremnih utakmica, a od četvrtka 2. do petka 10. veljače odlaze na zajedničke pripreme u Medulin gdje planiraju odigrati uz svakodnevne treninge i tri pripremne utakmice. Radna atmosfera je i u stručnom stožeru, također i za predsjednika Marijana Uršanića, direktora Stjepana Hamonajca i sveprisutnog i nezaobilaznog tajnika Dragutina Miholčeka. Koji osim rješavanja logistike i igračkog kadra rade i na sređivanju financijsko-organizacijske problematike koja je kao i kod većine sportskih kolektiva teška. Stručni se stožer kompletira, treneru Damiru Biškupu i Darku Stamenkoviću koji izuzetno kvalitetno radi s vratarima, priključio se Hrvoje Goričanec, voditelj Škole nogometa “Međimurje-Čakovec” koji će posebno raditi s mladim igračima koji treniraju s prvotimcima, od kojih već sada neki najozbiljnije konkuriraju za najbolji sastav.
Nakon što su već ranije iz kluba otišli Bukal, Zore i Piškor, u rubriku odlazaka ubilježeni su Habuš, Begović, Međumurac, Levačić, najvjerojatnije Garba i mladi Kovačić. Istovremeno su u klub došla dvojica igrača iz Gorice (V. Gorica) još uvijek aktualnog prvaka Druge lige: Mustafa Menzil (34) vezni igrač koji je već bio u Čakovcu i Dario Tomić (24) lijevi bočni, Zlatko Mikić (22) napadač iz Orašja, posljednji klub bio mu je Rijeka, te Nicolas Nynkeu (30) vezni igrač došao iz drugoligaša Vinogradara, prije toga standardni u prvoligašu Slaven Belupu Koprivnica. Da bi se momčad do kraja kompletirala do odlaska u Medulin očekuje se još jedan igrač na poziciji stopera nakon čega bi trener Biškup mogao početi s uigravanjem momčadi. Uz spomenutu četvoricu novih igrača treniraju i: Bešenić, Tizaj, Božak, Marčinković, Novko, Dodlek, Puclin, Čosić, Zeba, Petak, Marčec, Barat, Skoliber i Tomašek.
Prije odlaska u Medulin sutra (srijeda) Čakovčani će odigrati pripremni susret s Podravinom Ludbreg, najvjerojatnije u Čakovcu (SRC Mladost, 14 sati).
Josip Freiler

Izvor: 2962