Sport 08.02.2012. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:18.

NK MEĐIMURJE: Igrači bruse formu u Medulinu

Nogometaši čakovečkog drugoligaša od proteklog se četvrtka nalaze na zajedničkim pripremama u Medulinu, tu će ostati do petka 10. veljače kada se vraćaju u Čakovec gdje će obaviti završni dio priprema. I nadamo se spremni dočekati početak prvenstva i prvu utakmicu u Čakovcu s jesenjim prvacima Dugopoljem 25. veljače. U Medulinu će se trenirati 2 puta dnevno, u planu je odigrati 3 kontrolne, pripremne utakmice. Prva je odigrana u nedjelju sa Slaven Belupom, sutra (srijeda)) u planu je utakmica s Pomorcem iz Kostrene, a u četvrtak prije povratka u Čakovec susret sa zagrebačkim prvoligašem Lokomotivom.
Uz trenera Damira Biškupa u Medulinu je i njegov pomoćnik i trener vratara Darko Stamenković, fizioterapeut Božo Juračić, ekonom Željko Medved, također do nedjelje tu je bio direktor Stjepan Hamonajec, a od jučer (ponedjeljka) priključio se je i sportski direktor Miljenko Dovečer.
Trener Biškup nas je obavijestio da se radi vrlo odgovorno unatoč ne baš dobrim vremenskim uvjetima, te da su u Medulinu slijedeći igrači: Bešenić i Tizaj - vratari, Petak, Dodlek, Zeba, Tomić, Novko i novi igrač Ivan Borzić (22) stoper došao iz Hrvatskog dragovoljca - igrači obrambenog reda, Menzil, Ćosić, Nynkeu, Barat, Marčinković - igrači veznog reda, te Puclin i Mikić - napadači. Treniraju i mladi još juniori: Marčec, Korent, Skoliber, Tomašek, Kopasić i Vuk, postoji realna mogućnost da se momčadi priključi još jedan igrač, po vokaciji napadač čime bi igračka križaljka bila popunjena.
- Imam na raspolaganju kvalitetni, mladi i poletni sastav, polako se formira udarni sastav, budite sigurni da ćemo spremno dočekati početak proljetnog za nas odlučujućeg dijela prvenstva i da ćemo s ovom momčadi osigurati drugoligaški status. Iako smo trenutno na posljednjem mjestu prvenstvene tablice to će se brzo promijeniti, u optimističkom je tonu završio Damir Biškup.
Prije odlaska u Medulin Čakovčani su odigrali dvije kontrolne utakmice, obje u Čakovcu s dvije Slobode. Varaždinsku Slobodu pobijedili su s uvjerljivih 9:1, sa Slobodom Slakovec odigrali 0:0, a najavljena utakmica s Podravinom Ludbreg nije odigrana zbog loših vremenskih uvjeta.

Josip Freiler

Izvor: 2963