Sport 19.07.2012. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:19.

ODBOJKA: Druženje za kraj

ODBOJKA NA PIJESKU
Zajedničko druženje
za kraj sezone
Mlade odbojkašice „Kluba odbojke na pijesku-Čakovec“ subotnjim su turnirom završile ovogodišnja ligaška natjecanja. Gošće čakovečkih odbojkašica bile su odbojkašice kluba „Brcko“ iz Brckovljana kraj Dugog Sela, inače članice 2. B Hrvatske odbojkaške lige.
Pet domaćih i tri gostujuća para gotovo 5 sati igrala su međusobno na vanjskom pješčanom terenu pri Ekonomskoj i trgovačkoj školi u Čakovcu. U čak 15 odigranih susreta (na jedan dobijeni set) u ovom trenutku tehnički bolje pripremljene gošće slavile su u 13, a domaće u 2 susreta, iako su u još 5 bile vrlo blizu pobjedama. Nakon turnira uslijedilo je zajedničko druženje igračica i njihovih trenera (na fotografiji) uz ukusan roštilj i piće. Oba će sastava kroz dva tjedna odraditi 1 susret dvoranske odbojke u Čakovcu, budući će od 6. - 9. kolovoza nastupiti na završnici ovogodišnjih Sportskih igara mladih u Splitu.
Rajko Kolarek

U SUBOTU
Štrigova Open
Odbojkaški klub „Štrigova“ organizator je tradicionalnog turnira u odbojci na pijesku - „Štrigova open“, a koji će se u sklopu „Štrigovskih noći“ održati u subotu (21. srpnja) s početkom u 13 sati na tamošnjem pjeskaškom terenu. Jednu ekipu čine 2 igrača ili igračice, a može i mješovita kombinacija. Kotizacija po ekipi iznosi 50 kuna, a tri prvoplasirane ekipe dobiti će medalje i novčane nagrade.
Paralelno s turnirom u odbojci na pijesku održava se i natjecanje u boćanju na terenu tik uz odbojkaški. Vrijedni Štrigovčanci će se opet pobrinuti da nitko od igrača i gledatelja ne ostane gladan i žedan, a nakon proglašenja najboljih slijedi „After party“ u šatoru u samom centru Štrigove. Prijave za turnir primaju se na mobitel 091/228-4239 (Siniša Stanković). Dođite, ugodno se zabavite i pokažite svoje pjeskaško, ali i boćarsko umijeće! (r.k.)

Izvor: 2986