Glas javnosti 31.10.2012. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:19.

Hvala Hitnoj i dr. Ostričkom

Prije nekoliko dana zbog bolesti krvožilnog sistema, koji me prati već dugi niz godina, u jutarnjim satima osjetila sam jaku bol i gušenje pri srcu zbog povišenog krvnog tlaka. Obzirom da živim sama - u stambenom bloku, nažalost nikome od susjeda ne mogu se u takvim teškim trenucima obratiti za pomoć, već se moram sama pobrinuti za sebe.
Na veliku žalost, nemam razumijevanja ni od najbližih, prijatelja i znanaca, jer nažalost danas svaki vodi brigu o sebi, vrlo smo sebični jer mislimo samo na sebe. Osjećam se osamljenom i napuštenom, samo se nađu takvi prijatelji dok me trebaju za vlastite interese.
Zahvaljujem ekipi Hitne pomoći (dr. Ivani Marčec), koji su mi uskočili u pomoć u vrlo kratkom vremenu, kao i ekipi Hitne internističke ambulante Županijske bolnice Čakovec, dr. Ostričkom, koji su se u kritičnim trenucima borili za moj život, koji je mogao i kobno završiti. Hvala im na stručnoj liječničkoj pomoći, i dao im dragi Bog dobro zdravlje i mnogo uspjeha u radu - spašavajući nesebično ljudske života, svojom stručnošću, osjećajem da svaki čovjek ima samo jedan život, koji je od neprocjenjive vrijednosti.
Jelena iz Čakovca

Izvor: 3001