Arhiva 12.02.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:20.

Zlatna svadba Majerićevih

Svetom misom zahvalnicom u Kapelici svetog uznesenja u Sivici, u subotu, 19. siječnja, bračni par Ivan i Anđela Majerić započeli su obilježavanje značajnog jubileja.
Točno prije 50 godina, davne 1963. godine, na taj dan izrekli su svoje sudbonosno DA u dobru i zlu, u zdravlju i bolesti. Mladi, siromašni i srca punog ljubavi krenuli su u novi život, da svojoj obitelji stvore topao dom. Put je Ivana odnio u Njemačku, a zatim u Sloveniju, na ‘’privremeni rad’’. Supruga Anđela na svojim je leđima nosila teret cijelog kućanstva i odgoja kćeri Nade i Ruže.
Godine su prolazile prebrzo, obitelj se proširila zetovima Stjepanom i Dragutinom te unucima Mihaelom, Stevicom, Ivanom, Majom, Petrom i Dejanom. Oni su danas odrasli ljudi koji rade ili studiraju i veliki su ponos ‘’mamici i japici’’. Posebnu radost u starosti podario im je unuk Stevo koji je sa suprugom Klaudijom u iščekivanju prvog praunučeta. Slavlje je nastavljeno do ranih jutarnjih sati u restoranu ‘’San’’ u Sivici, uz druženje s najbližima, a kako bi ‘’fešta’’ bila još bolja, pobrinuli su se tamburaši uz prekrasne melodije.

Izvor: 3016