Sport 25.02.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:20.

Međimurci - najjači momci u državi

Na nedavnom Prvenstvu Hrvatske u dizanju utega, održanom u Toplicama sveti Martin, članovi Powerlifting kluba Međimurje su požnjeli medalje. Kako saznajemo od voditelja Kluba i ovog natjecanja Ivana Međimurca (međunarodnog šampiona u ovom sportu), članovi njegovog sportskog kluba i službeno su na natjecanju proglašeni najboljim klubom u powerliftingu u Hrvatskoj te drugim klubom države u bench pressu i to između 13 sportskih asocijacija!
U konkurenciji 92 natjecatelja iz cijele zemlje Međimurci su osvojili medalje u sljedećim kategorijama: Jurica Vrbanec 1. mjesto (bench press do 75 kilograma), Neven Nestić, također zlato u powerliftingu (do 75 kg), Ivan Marciuš, (82,5 kg) 1. mjesto bench pressu i 2. mjesto u powerliftingu, Dario Horvat (90 kg) 1. mjesto powerlifting, Nino Toplek (100 kg) također zlato (powerlifting), te Petar Francki (125 kg) zlato u bench pressu.
Ivan Međimurec i njegovi snažni momci zahvaljuju sponzorima i pokroviteljima koji su im olakšali put do sportskog trona: Toplice sv. Martin, Scitec Nutrition, Euroherc te Pelud.Net, kao i Međimurska županija, općine Sveti Martin na Muri, Mala Subotica i Donji Vidovec, Auto Sanjin iz Mrkoplja, Auto servis Alen iz Selnice, Velepromet, Teretana vijesti, Vuplast, Printex, Experience luxury parfumes, List Međimurje te Radio 105 i Radio 1. (d)
Fotografije: Powerlifting klub Međimurje

Izvor: 3018