Glas javnosti 11.06.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:23.

Gdje je sportska dvorana?

Kad je u „Međimurju“ objavljen intjervu s Franjom Makovcem, načelikom Općine Sveti Martin na Muri, tamo su bili nabrojani samo uspjesi. A što je s briježnim dijelom Općine?
U navedenom intervjuu Makovec se hvali na sva usta kako on razvija jednako sve dijelove općine, a da vaš novinar samo par kilometara ode u brežni dio vidio bi kakva je to zaspuštenost i nemarnost od strane općinske vlasti.
Nigdje niste napisali da je Makovec već dvije godine zaredom doveo općinu Sveti Martin u minus, a znate i sami da se ne može dovijeka trošiti ono što nije zarađeno.Nije nikad i nigdje navedeno da je Makovec bacio u vjetar 470.000 kuna a koji novac je bio potrošen za građevinsku dozvolu za sportsku dvoranu, a postoji sumnja da je ta građevinska dozvola odnesena u Toplice i tamo izgrađena sportska dvorana.
Makovec je namjerno sad prije izbora postavljao javnu rasvjetu u općini.
Vrhovljan, Sveti Martin, Brezovec i Jurovec imaju na svakoj banderi žarulju,a u briježnom dijelu svaka 4 ili 5 bandera ima rasvjetu.
U šumama u briježnom dijelu općine je odlagalište krupnog otpada koji tu dovoze iz Svatog Martina i okolice, zanima me kako bi dugo to smeće bilo da je kojim slučajem navedena šuma na relaciji za toplice. Neću više navoditi koje su sve nelogičnosti u općini o tome nekom drugom prilikom.
J.B.,
Kapelščak

Izvor: 3033