Sport 25.07.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:24.

AUTOMOBILIZAM: Odlični Međimurci

Autoklub Oktan iz Voćina, uz sportsku pripremu i tehničku realizaciju zagrebačkog Autokluba Delta, organizirao je u Voćinu natjecanje Prvenstva Sjeverne lige i Otvorenog prvenstva Voćina u ocjensko-spretnosnim vožnjama. Nastup na Nagradi Općine Voćin u Ligi Sjever prijavili su 23 vozačice i vozača iz sedam klubova koji su u Prvenstvo Sjeverne lige bili podijeljeni u tri klase, prema duljinama automobila. Posebna je klasa Challenge u kojoj nastupaju natjecatelji koji ranijih sezona nisu vozili ocjenske vožnje ili relije među čunjevima.
Jureći za rezultatima života, na utrci su nastupila tri čakovečka vozača - Vedran Delimar, Ivan Vadla te Nino Ćubić. Impresivan rezultat na kraju sezone 2013. zasluženo je ostvario Nino Ćubić sa svojim Fordom Focusom te završio kao pobjednik klase 3, ispred Marka Palijana i Ivana Gašparoviča iz Križevaca. Nažalost, najveći peh tog dana zapao je Ivana Vadlu, koji je došao na utrku, boriti se za 1. mjesto klase 2, te 2. mjesto generalnog poretka, ali je radi tehničkih problema i lošije odvoženih ispita spretnosti, završio 4. u klasi te u sezoni 2013. zauzeo odlično 2. mjesto klase te 5. generalno.
Na utrci u Voćinu na postolje je stao Vedran Delimar sa svojim Monster Polom, osvojivši 3. mjesto klase 2. te, s jednom utrkom manjka u sezoni, završio na 4. mjestu klase, i 6. generalno.

Izvor: 3039