Sport 08.08.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:24.

NEDELIŠĆE: TURNIR GRABANICE 2013

Već tradicionalno svake godine u ovo vrijeme održava se turnir u malom nogometu „Grabanice“. Tako je i ovog ljeta Udruge za sporta i rekreacije “GRABANICE”, na čelu s predsjednikom Mladenom Mesarićem, organizirala turnir, na kojem je nastupilo10 ekipa s područja Općine Nedelišće. Nakon izvlačenja ekipe su podjelene u dvije grupe. U prvoj su bile: Caffe bar “HANTEK”, BIPSIĆI, Caffe bar”MARTIN”, SKITNICE i DUGAN, a u drugoj: Caffe bar “PADOVA”, Caffe bar “VERONA”, USR “GRABANICE”, Caffe bar”PICCADILLY” i Caffe bar “REMUS”.
Utakmice su se odigrale po grupama sistemom svaki sa svakim pa se prva četvorica iz grupe plasirale u drugi krug natjecanje koji je održao drugi dan po kup sistemu. Tako su za trče mjesto igrale ekipe “HANTEK” i “SKITNICE” koja završila pobjedom ekipe “HANTEK”. Za prvo mjesto igrale su ekipe UŠR “GRABANICE” i “VERONE”, a utakmica je završila pobjedom ekipe USR “GRABANICE”.
Valja još napomenuti da su se domaćini potrudili skuhati dobar grah i počastiti nazočne, a ovom prilikom zahvaljuju svim sudionicima i brojnim posjetiteljima.

Tekst i snimci
Zoran Jaklin

Izvor: 3041