Sport 15.08.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:24.

III. HNL-SJEVER: Počinju međimurski trećeligaši

Nova prvenstvena sezona Treće nogometne lige sjever počinje u subotu 17.kolovoza. Nažalost kako je to u našem nogometu česti slučaj, u zadnji čas, tek proteklog petka saznali smo sve sudionike Lige.
Jer nakon što je zbog financijskih teškoća odustala od nastupa Ivančica Ivanec, Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza na svojoj je posljednjoj sjednici odredio 16-tog sudionika Lige. To je po malo iznenađujuće postala ekipa Varaždina, pa se sada tako u 1.prvenstvenom kolu 17/18.kolovoza u 17,30 sati sastaju: Mladost Ždralovi – Virovitica, Podravina Ludbreg – Rudar Mursko Središće, Graničar Kotoriba – Mladost Prelog, Međimurje Čakovec – Varaždin, Croatia Grabrovnica – Čakovec, Koprivnica – Nedelišće, Polet Sveti Martin na Muri – Slatina i Podravac Virje – Bjelovar.
J. Freiler

NK MEĐIMURJE
Nogometaši Međimurja spremno i motivirano čekaju početak nove prvenstvene sezone.
Gdje, što je realno i normalno računaju na visok plasman i borbu za naslov prvaka, a tu je i od iduće prvenstvene sezone novi trećeligaški sustav natjecanja pa valja biti u samom vrhu tablice. Da su dobro pripremljeni i motivirani da se „isčitati“ i iz razgovora s trenerom Damirom Biškupom.
‘’Prvenstvo će biti vrlo neizvjesno i naporno, a borba za naslov prvaka i vrh tablice biti će također krajnje neizvjesna. Jer tu je od iduće sezone n ovi sustav natjecanja pa i to treba imati u vidu. Što se tiče priprema one su uspjele, sve zacrtano smo ostvarili, dobro se uigrali i spremno čekamo sva iskušenja. Imamo igrački kadar spreman ostvariti sve prognoze, pokazali su to kroz izuzetno zahtjevne pripreme.’’
-Koji su to igrači? - Šafarić i Farkaš – vratari, Novko, Pintarić, Petak, Kuzmić i Vručina – obrana, Menzil, Golik, Puclin, Baksa, Vuković i Vabec – vezni red, te Dodlek, Kokot, Vuk i Skoliber – napadači. Uz još nekoliko mladih iz juniorskih redova, završio je Biškup.
Josip Freiler

NK MLADOST-PRELOG
Puno odlazaka i dolazaka
NK Mladost iz Preloga pripremni je period odradila pod vodstvom trenera igrača Stjepana Cabana dok su pristigli u klub igrači Mihoci, Erdelji, Jambrović, Lončarić, Kranjec, Vuk a otišli su Dominić, Magdalenić, Farkaš, Ivančić. Prema riječima predsjednika kluba Zvonareka ekipa se još popunjava i traži ali do početka prvenstva i utakmice u Kotoribi trebala bi se skompletirati.

NK NEDELIŠĆE
Nedelišće će biti kvalitetno
NK Nedelišće je pripremni period odradila pod vodstvom trenera Nenada Marčeca dok su iz kluba otišli Piškor, Bađari, Pintarić a u klub je pristupio Posavec. Ipak, najveće pojačanje zasigurno će biti Levačić i Golubić koji su zaliječili ozlijede i normalno rade. Ambicije kluba su biti što bolje plasiran. U srijedu klub odigrava KUP utakmicu u Čukovcu što će mu biti s obzirom na vise ambicije u njemu i generalka pred subotnju utakmicu u Koprivnici.

NK POLET SVETI MARTIN NA MURI
Pomlađena ekipa
U drugu trećeligašku sezonu NK Polet ulazi sa mladom ekipom željnom dokazivanja-rekao nam je u razgovoru Trener Krešimir Šenji te nastavio: Pripremni period je bio dobro odrađen dobro su radili mladi igrači i potvrdili ogroman potencijal i dokazali da možemo računati na njih u prvenstvu. Što se tiče odlazaka i dolazaka iz kluba su otišli brača Ante i Martin Begović, Rodrigue, Vinković, Šardi, Jekić dok su mu pristupili Novak, Kovačić, Kočila, Vincek, Cvetković.
Zlatko Premuš

Izvor: 3042