Glas javnosti 05.09.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:25.

Hvala dobrim ljudima...

Povodom nenadoknadivog gubitka mog supruga Ivana Pongraca zahvaljujem svim djelatnicima Hematološko-onkološkog odjela Županijske bolnice u Čakovcu. Ono što je ostavilo traga u mom životu je ozračje na odjelu koje obiluje ljubavlju za pacijenta stavljenog na prvo mjesto i u osobitu ljudsku dimenziju. Optimizam i vjera u bolje pomogli su suprugu i meni da lakše prebolimo postojeću situaciju te nam ulijevali dodatnu snagu.
Posebno ističem zahvalnost dr. Kursaru koji je tijekom liječenja mog supruga nesebično ulagao svoj stručni potencijal u suradnji s medicinskim sestrama čija je snaga ljubav za pacijenta i izuzetna stručnost ostavila neizbrisiv trag i osjećaj blaženstva u mom srcu ma kako ranjeno bilo. Što vrijeme ne izliječi može samo nesebična pažnja i ljubav na kojoj se svima od srca zahvaljujem.
Marina Pongrac

Ovim putem bi se htjela zahvaliti teti Katarini Obadić i teti Janji iz Dječjeg vrtića “Ivanovca” koje su niz godina bili ovdje i radile sa djecom, a posebno teti Katarini jer su nju djeca sva posebno voljela jer je ona posebna teta koju sva djeca zavole. Veliko vam hvala od svega srca. Nažalost došlo je do promjene zbog nekojih majki koje nisu bile sa njima zadovoljne.
Marija B. iz Ivanovca

Ovim putem želim pohvaliti djelatnike LIDLA tu u Čakovcu. Već više puta osjetila sam srdačnost, pristupačnost... Lijepa riječ, osmijeh ne košta ništa a puno znači. I u preuzimanju ambalaže veoma su ažurni i odgovorni. Vjerujem da i kao kolektiv funkcioniraju dobro, pozitivno, da se međusobno prihvaćaju i uvažavaju. To donosi ljubav i radost.
Marija Sklepić

Izvor: 3045