Sport 07.11.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:50.

54 tenisača u Slakovcu

U Slakovcu je devet dana trajao tradicionalni teniski turnir pod nazivom „Slakovec 2013“ a uspješno ga je organizirao TK “C Lab“ Slakovec. Ovo je već dvanaesti turnir koji organiziraju članovi kluba iz Slakovca. Finale je odigrano pred prepunim tribinama po lijepom i sunčanom vremenu za sve četiri kategorije. Ukupno je nastupilo 46 mladih tenisača i tenisačica do 16 godina, te 8 starijih koji su prve teniske udarce naučili u prvoj godini osnivanja kluba. Na ovom turniru snage su još odmjerili i roditelji djece koja pohađaju školu tenisa, na tim mečevima bilo je svega a najviše smijeha. To im je omogućeno da vide i shvate da tenis i nije tako jednostavan i lagan sport kako su si do sada zamišljali.
U najmlađoj kategoriji starosti do 8 godina pobijedio je Tristan Vrhar, drugo mjesto pripalo je Dorianu Goricaju dok je treći bio Karlo Branda. U drugoj kategoriji starosti do 12 godina prva je bila Ena Korunić drugi je bilo David Šafarić dok je treća bila Patricija Van. U trećoj skupini do 16 godina pobijedila je Maja Cmrečnjak, drugi je bilo Jan Krnjak a treći Gabrijel Mesarić. U kategoriji „stariji članovi“ pobijedio je Dejan Šafarić, druga je bila Ivana Kukolić dok je treći bio Goran Petričević.
U kategoriji „roditelji“ koji su igrali parove pobijedio je par Radovan Škrobar i Dražen Novak. Svi sudionici su primili zahvale za sudjelovanje i majice, dok su pobjednici po skupinama primili pehare.
U ime TK „C Lab“ obitelji Novak zahvalile su se mlade tenisačice prigodnim riječima i poklonima. Turnir su uspješno vodili Ivana Pozvek, Ivan Novak, Kristina Trupković, Ivana Kukolić i Josip Cmrečnjak.

Izvor: 3054