Arhiva 07.11.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:50.

U ČETVRTAK OTVORENJE "GALERIJE SJEVER": Renomirani svjetski brandovi

Čakovec i Međimurje dobivaju još jedan veliki trgovački centar. U četvrtak, 7. studenoga, u 10 sati na adresi Svetojelenska cesta 7, na izlazu iz Čakovca prema Šenkovcu bit će otvorena Galerija sjever – investicija tvrtke Đurkin d.o.o. vrijedna čak 50 milijuna kuna.
Kako je na konferenciji za novinare održanoj u srijedu rekla Maja Đurkin Međimurec iz spomenutog poduzeća, na ukupnoj površini od 7.000 četvornih metara s 200 parkirnih mjesta, Galerija sjever obuhvatit će sljedeće lokale: već otvoren Spar – supermarket prehrambenih proizvoda i mješovite robe, Muller – drogeriju s ponudom parfumerije, igračaka i papirnice, C&A – trgovinu odjećom, Newyorker – njemački lanac modne odjeće, KIK – trgovinu odjećom i modnim dodacima, Deichmann – trgovinu obućom, Takko - njemački trgovački lanac odjećom, Zoo city – trgovinu kućnim ljubimcima, hranom i opremom za kućne ljubimce, Dominik srebrnarnice s odličnom ponudom srebrnog nakita, kao i Caffe bar Galeriju – ugostiteljski objekt za ugodna druženja i odmor nakon dobre kupovine. Izgradnja velikog centra trajala je samo pet i pol mjeseci od dana dobivanja građevinske dozvole, a izvođači su bili tvrtke Međimurje graditeljstvo i Đurkin.
- Na projektu je neprekidno u prosjeku radilo 100 ljudi dnevno, a trgovački centar u konačnici će stvoriti uvjete za zapošljavanje 150 osoba, istaknula je Đurkin, dodavši i kako jednom od prednosti Galerije sjever smatra njenu lokaciju. Reprezentativni objekt projektirao je poznati čakovečki arhitekt Bojan Perhoč. U povodu otvorenja Galerije sjever u subotu, 2. studenoga u dvorani Graditeljske škole bit će održan i koncert.
Velimir Kelkedi

Izvor: 3054