Nagradne igre 29.01.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:02.

NAGRADNA IGRA: Dobitnici ulaznica za film Birdman

IZVORNO IME: Birdman


REDATELJ: Alejandro González Inárritu | ŽANR: komedija, drama

ULOGE: Michael Keaton, Edward Norton, Zach Galifianakis

TRAJANJE FILMA: 119 minuta | GODINA: SAD | DRŽAVA: 2014 


NAGRADE:

9 nominacija za nagradu Oscar: najbolji film, najbolji redatelj, originalni scenarij, glavni glumac, sporedni glumac, sporedna glumica, kamera, montaža zvuka, miks zvuka.
 Dobitnik 2 Zlatna globusa: Michael Keaton za glavnu mušku ulogu (komedija ili mjuzikl) i originalni scenarij. Nominiran za nagradu Zlatni globus u kategorijama: najbolji film (komedija ili mjuzikl), najbolji redatelj, sporedni glumac, sporedna glumica i originalna glazba.



SADRŽAJ FILMA:


Fantastična satira show business svijeta čiji je glavni junak Riggan Thomson (Michael Keaton), glumac kojeg svi već godinama gledaju isključivo kao superjunaka Birdmana zbog specifične trash uloge koju je jednom odigrao. Kako bi se napokon odlijepio od žutog ptičjeg kostima, posrnuli Riggan planira postaviti predstavu na Broadwayu. Za nju je sam napisao scenarij, njezin je redatelj te jedan od glumaca. No, put do ponovne slave sve je samo ne lak. 


LIST MEĐIMURJE VAS NAGRAĐUJE u suradnji s Cinestarom Varaždin:



Nagradno pitanje pronađite svaki tjedan na posljednjoj stranici Tprograma lista Međimurje TV PLUS. Svoje odgovore šaljite na info@medjimurje.hr do srijede u 15 sati.


Ovoga tjedna odgovorite na pitanje i osvojite ulaznice za film BIRDMANUlaznice se mogu iskoristiti od 29.1. - 3.2. Odgovor na pitanje nalazi se u ovom članku. Uz točan odgovor potrebno je navesti svoje ime i prezime te mjesto stanovanja.


NAPOMENA: nakon što osvojite ulaznice gubite pravo sudjelovanja u nagradnoj igri u idućih mjesec dana.

 

 Dobitnici ulaznica:  DARKO KOŠČEC, LJUBOMIR ĐURA i MIRJANA BRZUHALSKI.

 

Izvor: 3117