Crna kronika 26.01.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:02.

Krađe za vikend 23.-25.siječnja: krade se sve - mobiteli, alat, bicikli...

PROVALJENO U GOSPODARSKE ZGRADE

U petak, 23. siječnja u vremenu od ponoći do 2.30 sati u Držimurcu, nepoznati počinitelj provalio je u gospodarske zgrade iz kojih je potom ukrao bicikle, motornu pilu i nožnu pumpu, te nekoliko desetka komada peradi - kokoši. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

 

- U posljednje vrijeme sve se više kradu kokoši - kažu u Policijskoj upravi međimurskoj.

 

IZ KIOSKA UKRADENE CIGARETE I DUHAN

Tijekom noći s 24. na 25. siječnja u Kotoribi, u Ulici kralja Tomislava, nepoznati počinitelj provalio je u kiosk iz kojeg je potom ukrao veću količinu cigareta i duhana, vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

 

PRONAŠAO KLJUČ I UŠAO U KUĆU

U nedjelju, 25. siječnja u vremenu od 13.40 do 14.30 sati u Donjem Kraljevcu, u Murskoj ulici, nepoznati počinitelj pronašao je sakriven ključ pomoću kojeg je potom ušao u obiteljsku kuću gdje je ispremetao stvari i ukrao mobitele, te novčanik u kojem su se nalazili osobni dokumenti, bankovne kartice i novac. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

 

IZ OTKLJUČANOG AUTOMOBILA UKRAO MOTORNU PILU

Tijekom noći s 24. na 25. siječnja u Svetoj Mariji, u Ulici Marka Kovača,   nepoznati počinitelj je iz otključanog osobnog automobila ukrao motornu pilu, vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

 

ODJURIO S MOTOCIKLOM

U vremenskom razdoblju od 31. prosinca 2014. do 25. siječnja ove godine, u Donjoj Dubravi, u Ulici stari kraj, nepoznati počinitelj je iz otvorene garaže ukrao motocikl, vrijednosti više tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Izvor: 3118