Crna kronika 03.03.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:02.

Roberta Pantića, porijeklom iz Međimurja, ustrijelili kod Bergama

- Je li bolestan? Zašto mu teče krv iz vrata – panično se pitala supruga Roberta Pantića, usred noći jureći s njime u centar grada, u bolnicu. Uz supruga je, s desetero djece, spavala u kamp-kućici kod talijanskog gradića Calcia, nedaleko Bergama. Isprva nije povezala suprugove jecaje s praskovima koje je prije toga začula izvan kampera. Već prije dolaska na hitnu pomoć Roberto je izgubio bitku i preminuo. A uskoro je na vidjelo izašla i strašna istina – Roberta Pantića netko je ustrijelio.

 

Obitelj je kamperima u kojima su živjeli selila od lokacije do lokacije u talijanskoj Lombardiji, piše portal Bergamonews. Prema prvim nalazima policijske istrage netko je iz vatrenog oružja s prigušivačem zapucao na kamper i jedan je metak usmrtio Roberta Pantića, za kojega Jutarnji list piše da je Rom te da vuče korijene iz Međimurja, tj. da su njegovi roditelji odselili u Italiju.

 

Pokrenuta je opsežna potraga i policija "češlja" tragove u trokutu između gradića Antegnatea, Calcia i Cividate al Piana, koji se nalaze južnije od Bergama. Pantića je jedan od metaka pogodio u potiljak i prava je sreća u nesreći što više nitko od mnogočlane obitelji nije pogođen.

Izvor: 3122