Kultura i prosvjeta 30.03.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:03.

DC Šampion: REUNION: SPRING WONDERLAND

Zasigurno ste već čuli za REUNION PARTY, sinonim za najotkačenije i najposjećenije klupske večeri u Hrvatskoj. Baziran u zagrebačkom klubu Aquarius, te sa residentima TURKTHEDJ-em i DJ Z'Spin-om okuplja više od 1,700 ljudi.

 

Po prvi puta u Međimurskoj županiji u DC Šampion očekuje Vas spektakularni REUNION: SPRING WONDERLAND, sa brojnim iznenađenjima, atraktivnim nastupima i bogatim animacijskim sadržajima, a specijalno će se pridužiti i miljenik međimurske publike DJ SASA MIKAC.

 

Veliki Balloon drop, Ibiza CO2 Show, UV Lighteffects te tijare za prvih 100 cura, samo su neka od brojnih iznenađenja koje Vas očekuju na ovom velikom partyju, a kako biste bezbrižno mogli doputovati u Šampion i vratiti se kući – organizirali smo i autobusni prijevoz koji će biti dostupan za sve osobe. Kako bi zadovoljili sve glazbene apetite napravit ćemo najbolji presjek glazbe u neviđenom showu.

 

REUNION: SPRING WONDERLAND će Vam zasigurno biti spektakularan uvod u proljeće i ljeto, pa Vas pozivamo da nam se pridružite 3. travnja u poznatom DC Šampion!

 

OVDJE POGLEDAJTE KAKO JE BILO U ZAGREBU

Izvor: 3126