Kultura i prosvjeta 30.03.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:03.

FEEL THE POWER by ATON

Prvo ovogodišnje STRONGMAN natjecanje u Međimurskoj županiji će se organnizirati 29.3.2015  u Nacionalnom gimnastičkom centru Aton u Nedelišću . Biti će to sportsko-edukativni dan koji pored svog natjecateljskog djela ima cilj eudicrati sve prisutne i o zdravoj prehrani, suplementaciji i treninzima. 

 

Eudkativno predavanje o prehrani i suplementima održat će se u Nacionalnom gimnastičkom centru Aton s početkom u 11:30 sati, te predviđeo trajanje predavanja do 13:30 sati. Predavanje će biti potpuno BESPLATNO, a vodit će ga 2 stručna predavača, osobni trener i urednik fitness časopisa Men's health, Zdenko Klarić i Gordana Ević body fitness natjecateljica. Gosti predavanja nastojat će svojim savjetima iz osobnog iskustva odgovoriti na sva vaša pitanja vezana uz trening, prehranu,zdrav život te pomoći vama da se osjećate što bolje i sigurnije u vašem tijelu. U sklopu predavanja Nacionalni gimnastički centar Aton pripremio je promotivne cijene shakeova različiti okusa kako bi ste mogli što bezbrižnije uživati u predavanju.

 

Strongman je sve popularniji sport u Hrvatskoj, zbog popularnosti tog sporta za razliku od prošle godine održat će se veći broj natjecanja počevši upravo ovime u Nacionalnom gimnastičkom centru Aton. Ove godine zaljubljenici u taj sport i snagatori imat će više prilika da se okušaju u tom sportu i postanu hrvatski snagatori. 

 

Natjecateljski dio sadržavat će:  

•Push and Pull ( bench i mrtvo dizanje) natjecanje 

•Strongman amatersko natjecanje do 105 kg

•Heavy weight međunarodno natjecanje

u različitim kategorijama ( teen do 18 god, juniori do 24 god + open) od 75 do 115 kg

 

Početak je predivđen u 9:00 sati sa natjecanjem u push and pull disciplini.

Poslastica za gledatelje počinje u 16:00 sati kada će svoju snagu odmjeriti profesionalni strongman natjecatelji,a kao uvertira u glavni događaj dana biti će amatersko strongman natjecanje s početkom u 14:00 sati.

Stoga pozivamo sve radoznale, snažne, željne znanja,zabave i dobrih shakeova da dođete u nedjelju 29.3.2015. u Nacionalni gimnastički centar Aton i podržite domaće strongman natjecatelje.

 

Izvor: 3126