Arhiva 01.04.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:03.

NAGRADA NAJBOLJE KOREOGRAFIJE ZA TEUTU I VILIMU ZA NAJBOLJI MUŠKI TALENT

Studio suvremenog plesa TEUTA prošlog vikenda sudjelovala je na kvalifikacijskom turniru ESDU DANCESTAR Croatia 2015. u ZagrebuNa plesnom natjecanju ESDU DANCESTAR sudjelovalo je 1400 plesača baleta, jazza, suvremenog, uličnog, akrobatskog, MTV i karakternog plesa u 360 koreografija, koje su ocijenili svjetski plesni pedagozi i plesači.



Teuta se predstavila ss četiri koreografije koje je izvelo 23 plesača. I ovoga puta pokazala je svoju visoku kvalitetu rada. Tako je koreografija"Seven decisions" Nikoline Mekovec bila nagrađena sa specijalnom nagradom žirija za NAJBOLJU KOREOGRAFIJU kojom je dobila novčanu nagradu od 300 eura, a Vilim Poljanec nagrađen je također specijalnom nagradom za NAJBOLJI MUŠKI TALENT.



Koreografiju "SEVEN DECISIONS" izveli su Dorotea Koščak, Marta Fažon, Mia Milak, Sara Magdalenić, Vilim Poljanec, Franciska Telebar i Mija Horvat. 



Ovom nagradom TEUTA je ponovno pokazala svoju posebnost plesača koji žive na sceni, koreografijom koja ne ostavlja ravnodušnim nego ostavlja poruku i na kraju donosi nagradu.

Izvor: 3127