Kultura i prosvjeta 17.04.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:03.

Dobitnica ulaznica za predstavu KRTICE Kerekesh teatra u HNK Varaždin je...

U najnovijoj komediji Kerekesh Teatra Krtice na nogometnom terenu u NK Žbunju s krticama se bori domar Stjepan Radički zvan Štef. Osim što isproba sve moguće metode koje su ikad ikome pale na pamet kako bi se otjerale krtice, na teren mu dolaze pomoći i odmoći razni prijatelji i neprijatelji, a kao šećer na kraju dolazi i Božo, poznatiji kao "Policajac z Mača". Sve likove u predstavi, na maksimalno duhoviti način, tumači mladi i nagrađivani glumac Jan Kerekeš koji je i napisao tekst za predstavu, a režiju, kao i svih drugih predstava Kerekesh Teatra potpisuje Ljubomir Kerekeš.

 


Trajanje predstave: 60 minuta

 


Premijera predstave bila je 29. ožujka ove godine na Tjednu smijeha u Varaždinu, a svaka izvedba predstave od tada je rasprodana. Predstava KRTICE stoga igra ponovo 17. travnja (petak) u 20 sati u HNK Varaždin, a cijena ulaznice je 40 kuna. Ulaznice su već u prodaji pa na vrijeme nabavite svoju! 

 



NAGRADNA IGRAKerekesh teatar i list Međimurje za jednog sretnika imaju dvije ulaznice za ovu odlično komediju 17. travnja u HNK Varaždin. Na vama je samo da lajkate Facebook stranice Kerekesh Teatar i list Međimurje, te pošaljete mail na info@medjimurje.hr do 16. travnja u 12 sati u kojem ćete napisati „Želim gledati KRTICE!“ te svoje ime, prezime i mjesto stanovanja. Mi ćemo isti dan izvući i obavijestiti dobitnika koji će ulaznice moći podići 30 minuta prije predstave na blagajni HNK Varaždin.

 

Ulaznice je osvojila ZDENKA POFUK PETEK te je o preuzimanju nagrade obaviještena mailom.

Izvor: 3129