Kultura i prosvjeta 17.04.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:03.

Plesni studio Korak ugostio Atomic Dance Factory

Plesni studio Korak je ove nedjelje ugostio Sašu Krnetića iz Atomic Dance Factorya koji Hrvatska pamti kao crno-bijele tipke iz prve sezone hrvatskog talent showa -Supertalent. Održane su plesne radionice Hip-hop tehnike i predstavljanje Adria Dance Campa. 

 

Adria Dance Camp je najveći regionalni plesni kamp, na kojem polaznici imaju priliku učiti od najvećih plesnih zvijezda današnjice. Organizatoru projekta, plesnom studiju Atomic Dance Factory želja je kroz ovaj projekt sudionicima približiti najnovije svjetske trendove urbanih plesnih stilova, kao i upoznati ih s poviješću i kulturom iz  koje ti stilovi potječu. Osim samih radionica i predavanja, kamp polaznicima nudi i mogućnost sudjelovanja na plesnim natjecanjima na open-air pozornici, live nastupe plesnih grupa i predavača, boat party, plesne radionice na plaži, te mogućnost odlaska na Fresh Island festival!

 

Nakon predstavljanja kampa Super Salee je odradio odličnu radionicu Hip –hopa i srodnih plesnih tehnika, te osvojio srca naših malih i velikih plesača. Breakdance klub "NExus" je istog dana ugostio jednog od najboljih brejkera u Hrvatskoj Elvisa Elrock Hodzica koji je radio s ljubiteljima break-a.

 

Izvor: 3129