Sport 27.04.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:03.

ODBOJKA: Humanitarna odluja, finale kupa i uređenje igrališta

U SUBOTU „HUMANITARNA OLUJA“

Odbojkaški klub „Kaštel „ iz Pribislavca i ove godine organizira hvale vrijednu akciju- „Humanitarnu oluju“ od koje sav prihod ide za Udrugu autista Međimurske županije. Akcija je podržana od strane predstavnika županije i odlično se uklapa u dane Međimurske županije. Natjecanje će se provesti u dvorani Osnovne škole u Belici, a sudjelovati će sve generacije odbojkašica i odbojkaša-od limačica pa do veteranki. Kotizacija po ekipi iznosi 100 kuna, a u tu cijenu organizator je uračunao i grah varivo za sve natjecatelje. Natjecanje započinje susretima u mini odbojci(11 h), od 13-16 h nastupaju kadetkinje, a nakon njih na teren izlaze rekreativci. Revijalne utakmice igraju se od 17 sati, a program završava utakmicom seniorki s početkom u 19 sati. Dođite, ugodno se provedite i svojim doprinosom pomozite Udruzi autista naše županije!

 

OVE NEDJELJE FINALE KUPA ZA ŽENE

Odbojkaški klub Čakovec organizator je završnice odbojkaškog kupa za žene, a koja će se u nedjelju(3. svibnja) održati u dvorani Ekonomske i trgovačke škole u Čakovcu. Natjecanje otvaraju odbojkašice Kluba odbojke na pijesku-Čakovec i Štrigove, koje će od 17 sati igrati za 3. mjesto, a nakon njih na parket izlaze odbojkašice pribislavskog Kaštela i domaćeg Čakovca(19 h), koje će igrati za naslov pobjednika ovog natjecanja.

 

 KOPOVCI UREDILI IGRALIŠTE

Vrijedni članovi Kluba odbojka na pijesku-Čakovec i ove su godine uspješno odradili radnu akciju na uređenju pjeskaškog terena i okoliša uz dvoranu čakovečke Ekonomske i trgovačke škole. Vesna, Mladen, Jovanka, Bojana, Karmen, Snježana, Miljenko, Ana, Laura, Saša, Pale, Rajac i Slobodan (fotografija) čitav su posao odradili besprijekorno, nakon čega su se počastili grahom s kobasicama u režiji kulinarske majstorice Jovanke Mihoci, a potom i zaigrali, čime su otvorili ovogodišnju pjeskašku sezonu.

 

Izvor: 3131