Glas javnosti 25.05.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:07.

Susjed ima put do ceste!

Reagiramo na izjavu pročelnika Ureda Grada Mursko Središće u tekstu „Država nam je otela zemlju!“ objavljenom u MEĐIMURJU 27. travnja 2015. godine na 10. stranici.

Naime, pravnik Miljenko Štefanić, pročelnik ureda Grada je komentirao da se po njemu radi o običnoj međususjedskoj svađi, međutim činjenica je posve drukčija. 

Mi nemamo probleme sa susjedima, probleme je napravila Županija međimurska i Grad Mursko Središće. Mi imamo kupoprodajne ugovore u kojima stoji da smo grunt pod brojem čestice 105/B u cijelosti kupili. Imamo i kopiju grunta na kojoj se vidi u cijelosti. 

Ne radi se o putu već o čestici, sada pod brojem 1083, u veličini od 606 m2, za koju je rekao Miljenko Štefanić da im je poklonila Županija međimurska, pa se s pravom pitamo je li moguće da se bez pitanja vlasnika ili bez obeštećenja može jednostavno oduzeti. 

Molimo Međimursku županiju i gradonačelnika Murskog Središća Dražena Srpaka da nam daju odgovor, pošto nismo mi jedini kojima se to desilo, za koje znamo i imamo dokaz.

Također molimo župana i gradonačelnika Murskog Središća da nam odgovore tko je za njih to održavao i čistio od 1972. Godine? Je li to ponašanje prema građanima i biračima? Uz to, nije istina da susjed nema put na glavnu cestu: imaju, što se jasno vidi i na slici. Unaprijed se zahvaljujemo na objavi.

Ignac Srša, Dragica Srša,

Hlapičina

Izvor: 3135