Crna kronika 23.06.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:06.

U naletu auta preminula Marija Fletko

Oko 9 sati u subotu 20. lipnja dogodila se prometna nesreca u Pribislavcu. Sudjelovali su osobni automobil i vozačica bicikla. Policijska uprava međimurska javila je da je biciklistica preminula u Županijskoj bolnici Čakovec od zadobivenih ozljeda.

Vozač automobila (72) je iz Gardinovca, a nesreća se dogodila na križanju Ulica braće Radić i Josipa Jurja Strossmayera (kod Poleta). Nesretna žena preminula je u 10.50 sati. Još se utvrđuje brzina i tragovi kočenja kako bi se utvrdilo tko je pogriješio. Na cesti su oznake kojima su zabilježeni pravci kretanja sudionika nesreće.

Prema prvim neslužbenim informacijama biciklistica se uključivala u promet sa sporedne Ulice J. J. Strossmayera te ju u tom trenutku automobil udario desnim bočnim dijelom. 

- Čula sam hitnu pomoć, baš sam stavljala sušiti rublje. Znate ko bi to stradal? - upitala je nas jedna susjeda, a druga je dodala da je riječ o Mariji Fletko koja je živjela u bloku kuća u pozadini, kod kanala Lateralca. Neslužbeno smo došli do potvrde da je preminula Marija Fletko iz Ulice Vladimira Nazora.

Izvor: 3138