Pod međimurskim nebom 06.07.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:06.

MEDIJSKA ROŠTILJADA – „MASNO PERO“: Naj-pljeskavicu ispekla ekipa Lista Međimurje

Ekipa Lista Međimurje predvođena „glavnim“ roštilj majstorom - našim novinarom Vladom Trstenjakom pobjednica je 1. medijske roštiljade - natjecanja medijskih redakcija u spremanju pljeskavice nazvanom „Masno pero“, a održanom na inicijativu djelatnika Regionalnog centra HRT-a Čakovec-Varaždin u petak u dvorištu bivše čakovečke vojarne. Žiri u sastavu Marko Palfi (profesionalni kuhar), Ivan Goričanec (enolog i gurman) i Martin Lukavečki (degustator s dugogodišnjim iskustvom) 2. najboljom pljeskavicom proglasio je onu ekipe HRT-ovog centra, dok je 3. mjesto pripalo portalu Međimurskih novina.

Uz spomenute, što u natjecateljskom dijelu što u kasnijem druženju u medijskoj roštiljadi sudjelovali su i djelatnici Radija 105 iz Selnice, Radija 1, HRČ-ka, portala Emeđimurje, Varaždinskih vijesti, kao i brojni drugi gosti, a naš tjednik imao je i ekipu „broj 2“ – portal medjimurje.hr.

Pomogli su i sponzori, a za našu je ekipu „sirovinu“ osigurala Mesoprerada Kiš. Opširnije u tiskanom izdanju lista Međimurje u ponedjeljak.

Više fotografija pogledajte OVDJE.

Izvor: 3140