Arhiva 04.07.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:06.

UHIĆENJE BRAĆE MAMIĆ U MURSKOM SREDIŠĆU?

Naš kolega Izak Vrtarić je u Murskom Središću gdje na graničnom prijelazu očekuje skori dolazak braće Mamić, Zdravka i Zorana.

Najavljuje moguće uhićenje obojice s obzirom na već poznata jučerašnja događanja u kojima je glavnu ulogu imao USKOK ušavši u njihove obiteljske kuće s nakanom pretrage i izuzimanja dokaznih materijala. Zdravko Mamić je jučer za HRT i Novu TV rekao da mu nije najavljena obaveza dolaska u Zagreb niti mogućnost privođenja, a da svoj povratak kući planira u subotu navečer.

O događanjima ćemo izvijestiti odmah po novim saznanjima.

Na službenoj stranici GNK Dinama Zagreb stoji obavijest za navijače i javnost kako su danas oko podneva Zdravko i Zoran Mamić po prvi put dobili pozive na obavijesne razgovore na koje su se odmah odazvali. Navode i kako će obojica surađivati s organima koji provode istražne radnje te su sa priprema u Sloveniji krenuli prema Zagrebu.

Prema najnovijim informacijama od 14 sati majka Mamićevih krenula je iz Moravskih Toplica, gdje se pripremaju nogometaši Dinama, a Zdravko Mamić povukao se na razgovor s odvjetnikom. (AL)

Fotografija preuzeta od www.vecernji.hr.

Izvor: 3140