Crna kronika 27.07.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:33.

Policija već ima osumnjičenika za seksualni napad na maloljetnicu iz Turčišća

- U pomoć, u pomoć! - vikala je maloljetnica na cesti između Domašinca i Turčišća u petak 24. srpnja oko 21,45 sati. Prema prvim informacijama čuli su je mladići s obližnjeg igrališta i potrčali prema njoj. Nalazila se na tlu, negdje u blizini benzinske crpke, a nad njom bio je nadvijen napadač. Vidjevši mladiće dao se u bijeg, a prethodno je nad maloljetnicom izvršio - bludne radnje!

O incidentu je u subotu ujutro javnost prvi izvijestio Županijski centar 112 Čakovec, a potom nam je potvrđen i u Policijskoj upravi međimurskoj.

- Maloljetnica je išla od Domašinca prema Turčišću, te ju je u blizini benzinske postaje zaskočio muškarac. Srušio ju je i prema prvim spoznajama izvršio bludne radnje - kazao je za list Međimurje glasnogovornik Radovan Gačal.

A kako doznajemo iz pouzdanih izvora, policija već ima osumnjičenika te je kriminalističko istraživanje u tijeku. Riječ je o muškarcu mlađe životne dobi iz Domašinca. Napadnuta maloljetnica je iz Turčišća.

Kod kaznenog djela bludnih radnji uglavnom bude riječ o diranju preko odjeće. Srećom, napadač je zaustavljen u mogućem nastavku napada na maloljetnicu, koji je mogao prerasti u silovanje.

Izvor: 3143