Crna kronika 27.07.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:33.

Zbog navodnog preljuba pretukao suprugu u Toplicama Sv. Martin

- Ove noći, nešto iza ponoći, u apartmanskom naselju u Toplicama Sveti Martin došlo je do obiteljske svađe koja je završila fizičkim obračunom između supružnika koji tamo ljetuju. Posjetitelje je poslije ponoći probudio ženski plač, a potom se čuo i povik: "Bože, krvarim!". Ozlijeđenu ženu koja je pobjegla iz apartmana primili su jedni od posjetitelja u svoj apartman. Potom je više probuđenih posjetitelja pošlo u apartman iz kojeg je pobjegla. Neslužbeno, od očevidaca, slovenski par s malim djetetom se pod utjecajem alkohola fizički obračunao, a razlog je navodni preljub supruge tijekom ljetovanja. Prema izjavama očevidaca, suprug koji je s djetetom ostao u apartmanu je bio cijeli ogreben, na podu je bilo krvi, a supruzi koja je pobjegla je krvarila glava - javio je anonimni čitatelj redakciji lista Međimurje u petak 24. srpnja. Informaciju smo provjerili i u dobrom dijelu potvrdili kod međimurske policije.

- Jučer oko 23. 30 sati došlo je do nasilja u obitelji. Supružnici imaju lakše ozljede. Oboje su uhićeni i prijavljeni - kazao nam je Radovan Gačal, glasnogovornik policije. Jasno, nije mogao špekulirati o uzrocima sukoba.

Kako doznajemo, na Prekršajnom sudu u Čakovcu muškarac je novčano kažnjen, dok je supruga oslobođena, jer je zaključeno da je ona ozljede nanijela u samoobrani. Supruga je zadobila rasjekotinu desnog uha te oteklinu na lijevoj strani lica. Suprug pak je imao ogrebotinu na laktu i oteklinu desne strane lica. Kako doznajemo, riječ je o osobama koje su na ljetovanje pristigle iz Slovenije, ali su porijeklom iz Bosne i Hercegovine. Suprug ima slovensko državljanstvo, a supruga, koja je jedanaest godina mlađa, nema.

Izvor: 3143