Nogomet 27.07.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:33.

PRIJATELJSKA NOGOMETNA UTAKMICA: MEĐIMURJE – FC HEVIZ 1:0

ČAKOVEC – Stadion Mladosti. Gledatelja: 100. Sudac: Saša Fegeš. Pomoćnici: Novak i Fic. Strijelac:1:0 Kristić (8 – 11 m).

MEĐIMURJE: Šafarić, Šimunić, Kristić, Malenović, Branilović, Kokot, Dodlek, Karlovčec, Hranilović, Ujlaki, Mesarić (još su igrali: Kočila, G. VuK, Jurjević, Hlapčić, Grahovec, Gašparić, Andrašec)- Trener: Mario Kovačević.


Prvi pripremni susret Čakovčana, ovaj puta još u nekompletnom sastavu nakon nekoliko dana napornih treninga,uglavnom je zadovoljio iako su nedostajali pogoci. U prvih 45 minuta imali su domaći apsolutnu inicijativu, rano, već u 8. minuti su postigli pogodak koji je odlučio pobjednika susreta. U gostujućem kaznenom prostoru oboren je Dodlek, Kristić pak je bio siguran egzekutor opravdano suđenog kaznenog udaraca. U 14.minuti veliku priliku postići 2.pogodak nije iskoristio Dodlek, igrači mađarskog dojučerašnjeg treće ligaša mogli su poravnati rezultat u 31.minuti, Šafarić je međutim odličnom intervencijom spriječio Karakija upisati se u listu strijelaca. U dugom poluvremenu uglavnom izjednačena igra, mnogo izmjena u obje momčadi i dvije izrazite prilike za promjenu rezultata. Prvu nakon kornera nije iskoristio u 56.minuti Kristić, s 10-etsk metara pucao je preko gola, a u 76.minuti Šarafić je još jednom vrlo dobro intervenirao kada je „zicer“ Vedelka skrenuo u korner. 

Izvor: 3144