Arhiva 31.08.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:32.

U Vratišincu proglašeni najbolji lovci Međimurja

Lovački savez Međimurske županije u nedjelju, 30. kolovoza, u suradnji je s Lovačkim društvom „Zec“ Vratišinec na strelištu u tome mjestu organizirao Prvenstvo Lovačkog saveza u streljačkoj disciplini „Trap“. Na kraju cjelodnevnog natjecanja ujedno su podijeljeni pokali i medalje ekipama i pojedincima u Ligi strijelaca Međimurja za ovu godinu.

 

 

Kad je riječ o disciplini „Trap“ pojedinačno je najbolji bio Zdravko Hutinec (LD „Zec“ Vratišinec), a slijede ga Mladen Srnec, Predrag Varga, Dragutin Varga, Goran Hujs i Danijel Dolenčić. Ekipni pobjednik bila je Lovačka udruga „Biserci“ iz Donjeg Kraljevca, 2. mjesto pripalo je Lovačkom društvu „Fazan“ Draškovec, a treće Lovačkom društvu „Prepelica“ Mursko Središće.

 

 

Prvak Lige strijelaca Međimurja za 2015. godinu pak je Mladen Srnec (427 pogođenih meta), na 2. je mjestu Ivica Varga, a na trećem Marijan Zvonar. Ekipno je najbolje Lovačko društvo „Fazan“ iz Donje Dubrave, drugo je Lovačko društvo „Fazan“ Draškovec, a treće Lovačko društvo „Prepelica“ iz Murskog Središća. (vk)

Izvor: 3149