Pozornica 02.09.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:32.

Mještane Općine Nedelišće čeka bogat vikend

 

Pred mještanima Općine Nedelišće vikend je bogat događanjima. U subotu 5. rujna, u 10 sati, ispred MESAP-a krenut će druga ovogodišnja biciklijada "Stazama Općine Nedelišće".

 

- Biciklijada je namijenjena velikima i malima, rekreativcima i biciklistima koji mogu biciklirati na dvije staze u duljini od 18 km i 31 km - kažu u Turističkoj zajednici Općine. Kotizacija iznosi 25 kuna, u što je uključena okrjepa na punktovima i grah na kraju.

 

U 14 sati pak u Gornjem Kuršancu počinju dječje igre svih naselja Općine Nedelišće. Naselja će poslati skupine od po desetero djece do 12 godina starosti. Nastupit će mlađe skupine Mažoretkinja Nedelišće i KUD-a Seljačka Sloga Nedelišće. Natjecanja počinju u 15 sati.

 

Istoga dana, u organizaciji Udruge hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a Međimurske županije, bit će održan spust čamcima starim koritom rijeke Drave od brane HE Varaždin do jezera Zrinski u Gornjem Kuršancu. Od brane kreće se u 7,30 sati, a dolazak je predviđen oko 17 sati.

 

Dan poslije, na sajmenom prostoru MESAP-a, pak će biti održan Sajam malih životinja. Sajmovanje će trajati od 7 do 14 sati, a ulaz za posjetitelje je slobodan.

 

 

 

Izvor: 3149