Nogomet 28.09.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:32.

ŽNK KATARINA ZRINSKI ČAKOVEC: MARTINA KROG – POJAČANJE IZ PREGRADE

čakovečkom Ženskom nogometnom klubu Katarina Zrinski napravili su dobar potez kada su iz NK Pregrade doveli u klub mladu MARTINU KROG /21/. Već na prvoj prvenstvenoj utakmici 1.lige s Dinamom u Zagrebu to je potvrdila s čak 3 postignuta pogotka i bila proglašena najboljom igračicom.

 

U kratkom razgovoru pokazala se je kao vrlo skromna i realna sugovornica: „U Čakovec sam došla iz NK Pregrade, brzo sam s odgovornima sve dogovorila, nisam pogriješila. Došla sam u zdravu sportsku sredinu, prvi su dojmovi više nego pozitivni. Brzo sam se prilagodila i sprijateljila sa svim suigračicama, ekipa je to s godinu dana prvoligaškog iskustva,s velikim mogućnostima daljnjeg napretka, radi se s puno entuzijazma, svima, a i meni posebno to je osnovni cilj“.

 

 

Oko daljnjih planova također je bila vrlo realna:“Svi su ti planovi ostvarivi i realni. S ekipom osvojiti jedno od mjesta u gornjem dijelu prvenstvene tablice, tu će moj doprinos biti maksimalan. Ako pak ću dobro igrati to će mi biti odskočna daska za daljnji napredak. Želja mi je da se dokažem i u dogledno vrijeme zaigram u inozemstvu, konkretno Italiji“, završila je simpatična Martina. Naša pak je želja da joj se ti planovi i želje ispune, i da joj Čakovec ostane u dobrom i dugom sjećanju.

Izvor: 3153