Arhiva 09.10.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:32.

KEMON I 4LOOK: Seminar za izradu trendi frizura

Ovoga vikenda u Čakovcu će se održati važan događaj za frizere. -U okviru inovativnih edukacija koje 4look kreira upravo zbog frizera predstavit ćemo trenutno najtraženiji seminar za izradu trendi frizura, kazala je Suzana Mutvar, distributer Kemona za Sjevernu Hrvatsku.



Seminar koji će se održati raspoređen je u dva dana po sljedećem rasporedu:


10. listopad (subota) u 20 sati


U Podroomu će se održati Show gdje će na modelima biti prezentirani najpopularniji trendovi u izradi frizure te tehnike brze i jednostavne izrade istih uz korištenje Kemonove styling linije pod nazivom And. Show će voditi 4look team i stilistica Karla Benić, višegodišnja edukatorica „The Italian Touch“ modnih trendova


11. listopad (nedjelja)



Održat će se radionica na kojoj će se frizerima davati savjeti i pokazati trikovi kako s posebno kreiranim styling proizvodima i alatom mogu u vrlo kratkom vremenu izraditi frizure identične onima koje klijenti frizerima svakodnevno pokazuju na naslovnicama časopisa.


Radionica je popunjena, ali ako netko od frizera želi prisustvovati Show-u može se za dodatne informacije javiti: Suzana Mutvar, Distributer Kemona za Sjevernu Hrvatsku na mail - suzana.mutvar@ck.t-com.hr ili telefon 099 2310 622.

Izvor: 3154