Kultura i prosvjeta 14.10.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:32.

Virna Hošnjak sudjelovala na projektu EuroBasket 2015

Na nedavno završenom EuroBasketu 2015 gdje je jedna od zemalja domaćina Europskog košarkaškog prvenstva bila Hrvatska sa svojom skupinom u Zagrebu, Međimurje je imalo dva svoja predstavnika uz naravno, mnogo navijača.


Zagrebačka Arena bila je domaćin skupine C Europskog prvenstva, a s njega je izvještavao naš dopisnik Teo Cilar i to za portal BalkanBasket, ali još važnije, tamo je bila i Virna Hošnjak, lijepa Čakovčanka koja je sudjelovala u projektu EuroBasket 2015 u suradnji s Plesnim studijem ESCAPE iz Zagreba.


Umjetnički voditelj Plesnog studia Escape je Lidija Iveković, a Virna je sudjelovala kao njen asistent i koreograf. Cure, koje su plesale na pauzama između četvrtina i na minutama odmora, bile su odabrane sa strane Lidije Iveković na audiciji. Djevojke su svojim atraktivnim plesom oduševile navijače svih šest reprezentacija koje su igrale u skupini C, a tu su uz Hrvatsku bile još Makedonija, Slovenija, Gruzija, Grčka i Nizozemska.


Virnin matični klub je upravo Plesni studio Escape, tamo trenira bez obzira na novootvoreni Plesni studio Korak u Čakovcu čiji je voditelj. Spomenimo i to kako Virna pleše u vrlo popularnoj grupi Colonia.


Nakon obaveza u Zagrebu, s početkom nove školske godine počinje i nova plesna sezona pa je tako i Plesni studio Korak otvorio svoja vrata za sve one koji žele zaplesati. Sve informacije možete dobiti na broj mobitela: 095 509 6579 ili na e-mail: [email protected].

Izvor: 3155